NOSALTRES

L’ORIGEN

Arnavat Hàbitat Serveis té el seu origen en l’empresa Arnavat Jardiners, que havia iniciat la seva activitat l’any 1998 com a empresa dedicada a la jardineria i el paisatgisme.

L’EVOLUCIÓ

Poc temps després, motivats pels requeriments dels clients, l’empresa ampliava el ventall de serveis i es creava la divisió de conservació vegetal i treballs forestals. L’any 2004, continuant amb el mateix esperit innovador i d’adaptació a les necessitats del mercat, incorporava una nova activitat: la de construcció i obra pública. Aquesta activitat es veuria ampliada poc després amb la construcció ecològica, energies sostenibles i bioclimàtica.

EL PRESENT

Per tal de millorar i facilitar la relació professional i interlocució amb els clients, Arnavat Hàbitat Serveis unifica sota una mateixa marca tot el ventall d’activitats relacionades amb la jardineria, conservació vegetal, construcció i energia, mitjançant una gestió integrada de tots els serveis.

Cada servei disposa del personal especialitzat i de l’equipament tècnic adequat per garantir la precisió i professionalitat de la feina ben feta, però sense oblidar mai la relació directa i cordial amb el client, la satisfacció del qual és per a nosaltres prioritària.

arnavat
Daniel Arnavat
Gerent

Per qualsevol consulta, pressupost o cita prèvia

Truqueu al tel 902 052 143, 977 638 717 o al 661 969 013

També podeu fer-ho mitjançant el nostre formulari de contacte