BIOMASSA

BIOMASSA – Solució energètica per a particulars i empreses.
Estalviï diners i energia

LA BIOMASSA

És un combustible d’origen animal o vegetal, que pot ser utilitzat com a font d’energia 100% renovable totalment respectuosa amb el medi ambient. Principalment prové de restes vegetals d’una gestió forestal sostenible dels boscos o com a subproducte de l’agricultura.

Degut al gran canvi climàtic dels darrers anys, la nostra empresa aposta per implantar sistemes d’energies renovables amb l’objectiu de ser més respectuosos amb el medi ambient i reduir les emissions de C02 així com els costos energètics produïts pel gran increment del preu de les energies actuals.

El nostre objectiu és assessorar a les organitzacions cap a un ús racional i equilibrat de l’energia ajudant-los a donar resposta a la seva problemàtica de consum energètic. Plantegem solucions  des d’una visió ecològica oferint la solució més adient.

Comptem amb un expert equip de professionals que, conjuntament amb aliances estratègiques amb diferents empreses del sector i partners financers, ens permeten oferir i realitzar projectes amb total seguretat i confiança pels nostres clients.

La nostra empresa està especialitzada principalment en la biomassa, on comptem amb més de 20 anys d’experiència en l’aprofitament dels subproductes i residus de la gestió forestal.

Vull més informació sobre la Biomassa

Per qualsevol consulta, pressupost o cita prèvia

Truqueu al tel 902 052 143, 977 638 717 o al 661 969 013

També podeu fer-ho mitjançant el nostre formulari de contacte